Често задавани въпроси за преводачески услуги

Как да рекламирам безплатно уеб сайт?

Има множество възможности за безплатна реклама на уеб сайтове в Интернет. В момента ще се спрем на най-комплексния вариант за безплатна реклама, който е аналог на платените платформи като Facebook Ads и Google Adwords.

От известно време съществува платформата Yepse - www.yepse.com. Създадена е с идеята да предоставя комплексни безплатни услуги за собствениците на уеб сайтове и малкия бизнес, които нямат възможност да рекламират платено.

Какво е необходимо, за да стартирате нов бизнес или услуга и да го промотирате в Интернет?

1. Създаване на уеб сайт - В зависимост от сложността може да струва и много и малко, но винаги разхода за стартиращия бизнес е тежък. От тази гледна точка платформата Yepse дава възможност на потребителите си да създават мултимедийни презентации, които представляват нещо като мини уеб сайт със собствен Интернет адрес. Ако не желаете или нямате възможност да заплатите създаването на сайт, можете да създадете мултимедийна презентация в Yepse и да използвате Интернет адреса, който ще ви бъде предоставен.

2. SEO оптимизация на вашия уеб сайт - За да има шанс вашия уеб сайт да излиза на първите места в търсачките, трябва да наемете SEO специалист, който да оптимизира вашия уеб сайт по специален начин. Възможно е да се извърши това и от разработчика на сайта - дори е желателно SEO оптимизацията да се направи на ниво структура на сайта при разработването му. Без подобна оптимизация никой няма да намери сайта ви и няма да има смисъл от неговото съществуване, защото няма да има посетители. Подобна оптимизация в зависимост от опита на SEO специалиста може да варира от малко до много, но и в двата случая разхода е тежък за стартиращия бизнес. От тази гледна точка платформата Yepse оптимизира безплатно вашите йепсита (мултимедийните презентации), така че да бъдат откривани от Интернет търсачките.

3. Линкове към вашия уеб сайт - Основния фактор за стойността на вашия уеб сайт според Интернет търсачките е колко други уеб сайтове имат линкове към него. За нов сайт, това е най-трудната задача. Да се свързвате със собственици на други сайтове и да ги молите да сложат линкове - това е много трудна и почти непосилна задача. Yepse от друга страна безплатно публикува линкове както към вашите йепсита (мултимедийните презентации), така и към вашите сайтове. Получавате хиляди линкове абсолютно безплатно.

4. Реклама на вашия уеб сайт - Ако до тук разходите по създаване на уеб сайт и оптимизацията му са ви се сторили много, значи още не сте разбрали колко струва платената Интернет реклама. Струва много и това е постоянен разход, без който бизнеса не може да съществува от една страна, а от друга не е еднократен, а постоянен. Тоест наливате големи суми всеки месец в платформи като Facebook и Google и когато решите, че ви е писнало и няма повече да плащате, бизнеса просто спира, защото няма нови клиенти. Много често стартиращите бизнеси изхарчват предвидения си за бизнеса бюджет за реклама и след това фалират. Тук идва вече алтернативата на платформата Йепси, която дава най-голяма стойност. Безплатна реклама на вашите презентации и вашия сайт както в платформата, така и в мрежа от партньорски сайтове с възможност за таргетиране на аудиторията. Какво означава таргетиране - можете да избирате пред какъв тип аудитория да бъдат показвани презентациите ви според характеристиките и. Подобен тип реклама предлагат и Facebook и Google но срещу много висока цена. В Yepse това се случва безплатно - пълнофункционална рекламна кампания, но без бюджет. Къде е уловката? Няма уловка. Това което иска Yepse от вас в замяна е да бъдете активни в платформата. Колкото по-активни сте, толкова повече ще се показват вашите презентации - това е. Имате време, нямате бюджет - Yepse е за вас.

Как се рекламира безплатно в Yepse?

1. Регистрирате се в платформата Yepse на www.yepse.com

2. Създавате мултимедийна презентация (йепси) - Намирате в менюто секция Йепсита и създавате ново. Добавяте заглавие и лого. След това попълвате презентацията с текстови полета, снимки, линкове, анкети, контакт форми, видео и т.н.

3. Таргетиране на рекламата - Има бутон за настройки на йепсито, чрез който ще се отворят различни възможности за прецизиране на аудиторията. Избирате според желанието.

4. Стартиране на рекламата - До заглавието има падащо меню, от което можете да изберете дали рекламата да се вижда от всички, само от приятели, само от потребители на платформата и т.н. Избирате според желанието.

5. Одобрение на рекламата - След като изберете кой да вижда рекламата, тя се избраща за одобрение от модераторите на платформата. Одобряват се само добре изглеждащи реклами, без груби правописни грешки, с достатъчно текстове, снимки и т.н. Не се допускат просто препратки към външни сайтове и съдържание, което противоречи на правилата на платформата. В зависимост от оценката на йепсито, се разрешава реклама в платформата и/или в партньорските сайтове.

В платформата Yepse имате възможност да създавате собствена аудитория и да търгувате с рекламните права върху нея, но това е за напреднали потребители.

Превод на документи

Писмени преводи от и на над 50 езика от сертифицирани (заклети) преводачи от Дирекция "Консулски отношения" към МВнР.

Легализация на документи

Подготовка на документи за легализация и заверка, както и внасянето им в различните държавни администрации и посолства.

Устни преводи

Преводачи за симултанен и консекутивен превод. Придружаване и изповядване на сделки пред нотариус. Осигуряване на техника за симултанен превод.

Специализирани преводи

Превод на документи с техническа, медицинска, юридическа, финансова и др. терминология от специализирани преводачи.

Онлайн преводи

Онлайн преводи през специализирана централизирана информационна система и клиентски профил.

Заверени преводи

Заверки на писмени преводи на официални и частни (неофициални) документи и други книжа.

Имате нужда от преводи и легализация на документи?

Може да заявите поръчка за превод и легализация на документи в централен офис, в офис от мрежата или през онлайн платформа

Свържете се с нас

Имате нужда от хостинг услуги за Вашия сайт?

Промо код за 10% отстъпка за хостинг услуги подарък от Ла Фит Транс. Използвайте код LAFIT-TRANS при регистрация!