Агенция за преводи Ла Фит Транс

Мрежа офиси за преводи и легализация на документи

Агенция за преводи Ла Фит Транс

Ла Фит Транс е агенция за преводи и легализация, проект на обединение от група компании, които оперират в различни сфери на услугите и Информационните технологии в страната и чужбина.

Мисията на компанията е да осигури услуги, свързани с преводи на документи и подготовката им за легализация в цялата страна. За целта компанията стартира изграждане на мрежа от представителни офиси.

Компанията е сертифицирана по стандарт EN ISO 9001:2015 и ISO 17100:2015-05, както и е регистрирана като администратор на лични данни.

Ла Фит Транс предлага превод на различни по сложност документи и подготовката им за легализация, специализирани преводи, онлайн преводи и устни преводи. След писмен превод, всеки документ се обработва от редактор.

Всички документи се обработват централизирано и преминават през качествен контрол в съответствие с международно признати стандарти, които гарантират предоставянето на качествена услуга на клиента.

Ла Фит Транс, като част от финансово стабилна група от компании, която няма задължения към банки, партньори и доставчици, може да гарантира, че Вашите поръчки ще бъдат коректно изпълнени в уговорените срокове и всички бъдещи контакти с компанията ще бъдат на същото ниво и качество.

Между Ла Фит Транс и останалите компании от групата е сключено вътрешно споразумение за използване на всички техническите и човешки ресурси в групата. Този факт дава възможност да бъдат предоставяни комплексни услуги на клиентите на компанията, както и да се използва и прилага опита на голям брой разнообразни специалисти в различни сфери.

Имате нужда от преводи и легализация на документи?

Имате нужда от преводи и легализация на документи?

Свържете се с нас
Хостинг от ITA Network Solutions

Имате нужда от хостинг услуги за Вашия сайт?
Промо код за 10% отстъпка за хостинг услуги подарък от Ла Фит Транс. Използвайте код LAFIT-TRANS при регистрация!

Хостинг от ITA Network Solutions